Τηλεφωνική παραγγελία - 2299154785

Πολιτική επιστροφών


Ακύρωση παραγγελίας
Όταν πραγματοποιείτε μία παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος homemarketing.gr έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα στην ίδια ημέρα, στέλνοντας email στο info@homemarketing.gr την φόρμα παραγγελίας και ζητάτε την ακύρωση της, είτε τηλεφωνικά στο 2299154785.
Διόρθωση παραγγελίας
Εάν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να αλλάξετε κάποιο προϊόν πριν την παραλαβή της παραγγελίας σας, τότε μας στέλνετε email στο info@homemarketing.gr την φόρμα παραγγελίας και γραπτώς τους κωδικούς προϊόντων και την ποσότητα που επιθυμείτε.


Επιστροφή προϊόντων
Εάν έχετε παραλάβει την παραγγελία σας και κάποιο από το προϊόν δεν σας αρέσει τότε μπορείτε να το επιστρέψετε με δική σας χρέωση και εφόσον βρίσκεται σε άριστη κατάσταση το προϊόν και η συσκευασία του.


Επιστροφή χρημάτων
Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή χρημάτων πρέπει να μας στείλετε την απόδειξη αγοράς και την φόρμα παραγγελίας αφού πρώτα έρθετε σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο καταστήματος.


Οι επιστροφές των προϊόντων μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής σας. Μετά την προθεσμία των 15 ημερών η εταιρεία μας μπορεί να μην δεχτεί την επιστροφή των προϊόντων και των χρημάτων.

Πάντα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε στο 2299154785.